Wednesday, November 25, 2009

Less is more.

Jami Masjid-moskee,Old Delhi.Abdulraman stapt kordaat op me af met een spervuur aan vragen...What is your name?Where are you coming from?First time in India,sir?
Zijn energiek enthousiasme(We are all brothers!...) en zijn gulle lach werken aanstekelijk,hij houdt van William Shakespeare en plukt voortdurend verzen vantussen de wolken in zijn hoofd.I want to fly so high,so high...over the rainbow so high!We wisselen wat gemeenplaatsen uit en sluiten af met een gemeende handdruk.Het was een goed idee wat overtollige bagage van me af te schudden;eerst het surplus aan oude sokken dan een (veel te) cynische geest.

2 comments:

  1. Hey, leuk om je nieuwe posts te lezen!
    Ondertussen heb je natuurlijk niet veel gemist in België : ondanks de 26.615 fans op facebook van 'wij willen Yves Leterme niet terug als premier', wordt hij toch opnieuw aangesteld nadat Herman Van Rompuy EU-president werd, pfff, de democratie is ver te zoeken! Didier (prot) en Sofie (bie) wonnen gisteren de 6e editie van het VT4 programma 'the block', maar ook hier steken al vele geruchten van doorgestoken kaart de kop op, wéér bedrogdoenerij ondanks de 'objectieve' tele-voting... en zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan, al maar te zwijgen van de flik die me eerstdaags een deurwaarder gaat sturen omdat ik de éne boete niet wil betalen. Die slaaf van de ordehandhaving mist niet alleen gevoel voor humor, maar ook een creatieve geest. Sissi.
    En zo kabbelt het leven hier verder, Woepie Wickmayer mist door het onnozele whereabout incident meer dan waarschijnlijk de australian open, jammer jammer, nu zal ik ipv te supporteren op een andere manier de koude januariavonden moeten doorbrengen. Enige suggesties?
    Enfin, het ga je goed daar, drive safe op je stalen rosen vooral GENIET!
    Dikke kus
    E

    ReplyDelete
  2. Ride with the wind, maar let op bij het handjes schudden. Nee, niet door die Latijns Amerikaanse griep, wel door het gebrek aan wc papier in het land van de specerijen !

    Eric

    ReplyDelete